«

»

Sep 02

En liten smutta whiskey blev 0,02‰

Äntligen är det helg. Känns förbannat skönt. Speciellt med tanke på hur trött jag egentligen är. Det blir ju tyvärr alldeles för få timmar under vardagarna. Borde försöka komma i säng betydligt tidigare, men det är svårt. Hade tänkt försöka sova på min lunchrast idag, men det var totalt omöjligt. Varmt inne i hytten och ingen bra rastplats att stå på (OKQ8 Upplands Väsby)

Idag när jag kom hem hade jag fått en av mina vinster från Tradera. Det gick riktigt snabbt, speciellt med tanke på att den är skickad från China. Jag vann en alkomätare för 48 kronor. Verkar fungera alldeles utmärkt. Provade först utan alkohol i kroppen och det gav inga utslag, sen tog jag en whiskey nu och då fick jag fram resultatet 0,01‰. Och i Sverige och Norge ligger gränsen på 0,2‰ så jag kan lugnt dricka upp min whiskey. Ibland dagen efter kan man ibland vara lite osäker om man får köra eller inte och då är det perfekt att testa denna lilla leksak… Sen kanske man inte ska lita på den till 110% men iallafall, det är ett riktvärde.

Imorgon är det revy kickoffen. Åker ner dit och träffar revykollegorna. Har nu ikväll skrivit ut två stycken riktigt bra nummer som jag tänkte presentera för dom där nere. Den ena handlar om att vara uppkopplad hela tiden och den andra om telefonförsäljare. Grymt bra texter bägge två som kommer från Staffan Bjerstedt.