Okt 25

En helg i Nybro

Är precis hemkommen efter att ha varit nere i Nybro (3 mil från Kalmar) där barnens mormor och morfar bland annat bor. Det va länge sedan barnen såg dom så dom va jätteglada över att få åka ner dit. Resan ner gick kanonbra, vi tog Mazdan till Jonathans glädje. Dock va vi framme rätt sent på fredagskvällen 23-tiden så lite kaffe och macka sen i säng för min del. Hade varit uppe sedan 04.00 och jobbat och sedan kört 40 mil på detta.  

Lördagen tillbringades i Nybro. Vi besökte lite klädbutiker (finns inte så mycket där!) men de som fanns besökte vi iallafall och barnen fick lite nya kläder. Under kvällen träffade vi barnens moster och morbror.


Annons – texten fortsätter under annonsenSå idag har vi varit och hälsat på gammel-farmor som låg på sjukhuset. Barnen va dock lite rädda för sjukhuset men det va viktigt att dom fick träffa henne iallafall. Därefter åkte vi till ett nytt köpcentrum som öppnat upp i Kalmar, Hansacity. Ett köpcentrum med cirka 30 klädbutiker. Vi hittade lite kläder till barnen och jag hittade en snygg rock, men köpet uteblev.

Efter detta besök i Kalmar så var det dags att bege sig hemåt igen. Drygt 40 mil senare sitter jag här nu framför datorn och allt är uppackat. Barnen är fortfarande vakna, ska snart dricka lite varm choklad innan sängen ropar efter oss. Inatt ringer klockan 04.15 och en ny arbetsvecka startar.

Imorgonkväll är det styrelsemöte med Huddingerevyn. Under veckan ska jag hinna med att byta till vinterdäck på både volvon och mazdan, det ska också bli ett besök till tandläkaren för sista rotfyllnings behandlingen. På fredag måste jag vara ledig då sambon ska till Kalmar med jobbet och barnens dagis stänger tidigt….