Du är placerad i kö….


Idag är det min tur att vara hemma då Josefine haft feber på över 39,5 grader de senaste dagarna. Började i helgen. Som tur är så har febern gott över och nu är vi hemma den feberfria dagen innan vi går till dagis igen. Jonathan fick också vara hemma idag, det blir lite roligare för Jossan när dom kan leka tillsammans.  Jonathan ville egentligen gå till dagis, men som han sa imorse. Jag ställer upp för min lillasyster.. Va får dom allt ifrån?

I helgen ställde vi vår Volvo tillkopplad med husvagnen på parkeringen och när vi dagen efter skulle hämta den, hade batteriet tagit slut. Inget konstigt med det. Fick starthjälp som jag skrev och allt verkade bra. Igår stod bilen hela dagen i och med att sambon va hemma. Idag när hon skulle åka till jobbet ville inte bilen starta igen. Däremot klickar den när man försöker starta. Pratade med bilverkstan här i Västerljung och enligt Ove så kan batteriet va helt slut. Ska åka ner till honom i eftermiddag för att kolla detta. Är den slut så är det bara att köpa in ett nytt bilbatteri.

Har nu suttit i kö hos Ticnet. Ska köpa biljetter till årets Diggiloo konsert på Ekerum (Öland) när jag väl kom fram så fick jag veta att barnbiljetterna fn. va slut, så jag skulle återkomma i eftermiddag då dom troligtvis släpper på fler barnbiljetter. För vuxenbiljetter fanns det gott om!

AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.