Dottern målade sig själv och sonen snickrade lastbil

Idag var jag med min familj uppe i Älvsjö och besökte Stockholmsmässan, där man denna helgen arrangerade Hem & Villa, Spara Placera och Underbara Barn mässan. Vårt huvudmål eller ja sambons huvudmål var Underbara Barn, själv såg jag mest fram emot Hus & Hem. Efter lite letande på nätet så fann vi att med hjälp av vårt Med Mera kortet så skulle vi få 40 kronor rabatt på entrén. Tycker annars det är dyrt som fan att springa på mässor (200 kronor/vuxen) med tanke på hur mycket mässan drar in på utställarna och alla intäkter på mat och liknande. Har själv stått som utställare med mina gamla företag så jag vet vad det kostade då på 90-talet *hua* och då var det datamässor.

Tack o lov så var det faktiskt inte så mycket folk där idag. Eller det kändes inte så. Man kunde röra sig och det var inte trångt till montrarna. Barnen testade på att åka skridskor, vilket gick sådär. De brås på pappa så att säga. Jag passade på att köpa en radiostyrd bil till dom som kör på väggarna och taket. Cool som bara den 🙂 Dock tyckte sonen ganska snart att Hus & Hem var mer intressant, för där inne fick man snickra hos Hornbachs monter. Sagt och gjort, in på den mässhallen och därnere snickrade jag och sonen ihop en lastbil, medan dottern målade brädor och sina kläder (utan att jag såg det!) Efteråt var det fotosession och sedan diplom och tröj och bygghjälm utdelning. Barnen var helnöjda och nu ikväll har de haft dessa saker på sig här hemma.

Efter att vi besökt denna monter gick vi snabbt igenom Hus & Hem mässan och jag kunde konstaterade att här inne skulle man ha mycket pengar. Grymt häftiga SPA-anläggningar och pooler. Även bra priser på bastu, fönster och dörrar. Tyvärr orkade inte barnen mer (6 timmar på en mässa är lång tid!) så det blev att åka hemåt igen.

Tyvärr missade vi flyguppvisningen på Skavsta idag. Hade velat sett Tunnan, Draken och JAS. Men till nästa år ska jag besöka detta.

Ikväll fick mail från Lokalrevyer i Sverige som meddelade mig att jag får ta över hela deras hemsidor (www.lis.nu) samt Revy-SMs hemsida www.revysm.se. Dom har sagt upp avtalet med det gamla företaget och jag får ta över från januari/februari. Så just nu håller jag på att skissa upp hur sidan/sidorna kommer att se ut. Jag har en hel del saker som ska bli bättre och för vissa saker kommer jag att ta in proffshjälp (min kollega Juri) till programmeringen som är grymt duktig på asp och snart även php.

Gjorde i veckan som var ett flygblad åt min gode vän, Fredde som driver FREDDES Bil & Allservice här i Västerljung. Tryckningen står Print24 för och i början av veckan kommer leveransen. Print24 är grymt snabba och väldigt proffsiga (nej jag får inte billigare pris!)  Iallafall så slängde jag ikväll upp hans flygblad online på nätet. Se gärna bladet genom att trycka HÄR!

 

 

 

 

AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.