«

»

Sep 11

Dopet blev fantastiskt!

Sådär dopet är över och Joline är numera en Viola, Kristina, Joline med Svenska kyrkan. Dopet igår blev fantastiskt bra. Dels hade vi den superunderbara bästa kyrkoherde man kan ha, Göran Ritterfeldt. Sedan ville drygt 60 personer vara med oss och fira Jolines dag. Sambon hade bakat massor med bröd, 8 olika sorters kakaor, butterkakor och Budapest tårta. Tyvärr han jag själv inte äta så mycket av allt då jag ville försöka få allt att fungera med framplockandet av all mat och sedan gå runt och prata med allt och alla. Det är det som blir så svårt på ett dop, vilka ska man sitta med vilka ska man prata med. Man vill ju gärna splittra på sig, men det är ganska så omöjligt.

Joline fick massor med fina doppresenter, allt från kläder, halsband, leksaker, målad tavla på henne från doputskicket och prydnads saker. Hon och vi var väldigt tacksamma för allt. Givetvis gick inte våra gäster lottlösa. Sambon hade gjort en liten ängel och till detta följde ett kort inslaget i en ram på våra barn.

Jag hoppas att det ska komma upp lite kort från dopet inom kort. Vi hade en hel del som tog kort och jag försöker få dessa att maila över bilderna till mig.