Sep 05

Dom har lyckats med filmen!

De senaste dagarna har debatten kring Comviq/Tele2´s reklam. Jag va tvungen att gå in på och googla efter filmen och kolla in den, och jag kan faktiskt inte förstå varför så många är negativa till den. Den är ju bara ironisk och väldigt skruvad.

Det som är lite roligt är faktiskt att ju mer vi snackar om filmen och ju mer debatt det blir om denna reklamfilm, ju mer gratisreklam får Tele2 och jag lovar som företagare skulle jag vara helnöjd. Att sedan många hotar med att lämna Comviq för denna reklamfilmen det är ju bara trams! Det är typiskt svenskt att hela tiden hota..

Vem minns inte ICAs köttskandal. Va sa svenska folket? Jo, vi ska sluta handla på ICA. Själv sa jag ingenting utan jag visste att jag skulle fortsätta handa på ICA Maxi Södertälje som va en av de som blev granskade och åkte dit just då. Va hände sedan då? Slutade folket handla på ICA? Knappast. 52% av marknaden har ICA idag så återigen ett hot som glöms efter några veckor.

Om jag frågar er som hotar med att stänga av sitt abonnemang om två år vilket abonnemang ni har så kommer ni svara. Comviq/Tele2. Det är så med oss, visst finns det några som gör som dom säger men 99% av befolkningen hotar och glömmer sedan bort detta. Jag kommer inte att avsluta mitt Tele2/Comviq abonnemang. Jag är supernöjd med detta mobilföretag, förutom täckningen härute där vi bor då *ler* den är under all kritik. 1 plupp av 5 i bästa fall. Men så bor jag 7 mil från Stockholm (i Trosa), men jag använder mig mest av telefonen i jobbet och självklart är det just Kompis jag har och vill att alla ska skaffa sig, då jag ringer gratis för annars tycker jag dom är puckade.

När det gäller den här reklamfilmen så satt jag mest och skrattade åt den och konstaterade att de som hade skrivit och kommit på denna ideén va smarta. Jag vet att de som skriver en reklamfilm har ett helsike med att komma på en idé som ska fastna i folks huvud, men här har dom uppenbarligen lyckats. Samma sak med Sverigedemokraternas reklamfilm.

JAg har själv medverkat i ett femtontal reklamfilmer både som huvudrollsinnehavare och som statist och jag skulle absolut inte tveka för att medverka i Comviqs reklamfilm.

Källa: Expressen, DN, Aftonbladet, GP