«

»

Jan 04

Din slöa jävla datahelvete!

Igår åkte vi hem från svärföräldrarna som bor nere i Nybro. Först hade vi tänkt att åka mitt på dagen, men sambon va lite smart och tyckte att det va bättre att åka senare på kvällen så att barnen hann somna i bilen, och att vi då kunde bära in dom i sängen. Sagt och gjort, klockan 18.30 begav vi oss och jag ska ärligt talat säga att det va klockrent att köra denna tiden. Jag kommer att göra det fler gånger. Varför?

  1. Barnen sov, eller ja, Josefine sov. Medans Jonathan och jag höll
    oss vakna hela vägen.
  2. Mindre trafik på vägarna. Kunde hålla autopiloten inställd på 90km
    hela vägen *PERFEKT*

När vi kom hem packade vi in allt från bilen då jag fyra timmar senare skulle kliva upp och åka och jobba. Sen somnade vi gott hela familjen.

Idag har det varit första dagen på jobbet på väääääldigt länge. Det kändes och det kommer att märkas i plånboken. Som tur va så var dagen riktigt bra. Det märks att julen är över. För nu var det nästan hälften så mycket gods som skulle ut till butikerna än vad det brukar vara. Så får det gärna vara ett tag nu. För det är skönt att få mjukstarta det hela.

imagesCA71XAE1Nu ikväll har jag försökt att få ordning på min slöa dator. Jag håller på att få spunk! Har tagit bort det allra mesta i autostarten, rensat i registret och städat lite på hårddisken. Så nu hoppas jag att det ska gå snabbare… Annars vete fan va jag tar mig till.

Glöm inte bort att kolla in barnens blogg. Sambon har blivit riktigt duktig på att uppdatera den igen 🙂