Nov 28

Det var ett tag sedan sist…

Shit va tiden går snabbt. Alldeles för snabbt rent ut sagt. Jag har inte hunnit med att uppdatera bloggen och det har berott på massor med saker.

I måndags var det styrelsemöte med Huddingerevyn. Vi tog upp en massa saker och jag berättade att alla foldrar och affischer hade levererats hem till mig. Känns skönt att detta är under kontroll. Nu är det bara biljetterna jag väntar på, ska komma under de närmsta veckorna misstänker jag. Den 5:e och 12:e december ska revyn stå i centrum och sälja lotter och biljetter. Hoppas på ett riktigt biljettlyft till kommande revyn.

I torsdags hade jag tagit ledigt. Jag skulle nämligen till tandläkaren *yippie*. Där konstaterades det att jag hade tre pytte pytte små hål som ska fixas i ordning. Jag ser pengarna flyga iväg igen. Har precis betalat 4800 hittills i tandläkarkostnader (rotfyllning och kontroll av tänder). Det är inte billigt men det är värt att få sina tänder lagade.


Annons – texten fortsätter under annonsenI onsdags kom svärföräldrarna hit till oss från småland. De ska bo här uppe en vecka och hjälpa oss med barnpassning osv. I torsdags när jag va ledig passade jag och barnens morfar på att skrota min gamla ”Fårrd”. Jag fick 500 kronor för bilen på Skrotfrag i Järna. Kanske inte så mycket, men bilen va inte värd mer. Kändes lite konstigt att köra bilen till skotfirman och sedan se den skrotas. Men nu vet jag att den har ett mycket bättre liv på skroten än under carporten här hemma. Nu har vi Mazdan och Volvon kvar och det räcker gott och väl till oss 🙂

På torsdagskvällen va det styrelsemöte på dagis. Nästa torsdag ska vi på julbord. Trevligt värre. I lördags va jag förresten på julbord i Stockholm tillsammans med jobbet på M/S Symfoni. Väldigt trevligt. Hade först ett möte på jobbet där ägarna berättade att företaget gick jättebra, mycket kanske tack vare ICA. När det gäller ICA så ska ju två terminaler läggas ner. Bla den som jag kör mestadels ifrån, koloniallagret i Årsta. Va som händer och sker vet jag inte, men det är bara att vänta och se. Jag är inte orolig iallafall. ICAs varor måste ut till butikerna på ett eller annat sätt.

Som sagt det har varit en vecka där det hänt mycket saker och veckan är ju faktiskt inte slut. I helgen ska vi på ljusfestival(?) i Järna sen kommer vi att försöka få lite adventfint här hemma. Mysigt värre! Ikväll fick jag också hem filmen Flickan som lekte med elden. Ska försöka se den filmen i helgen!