Apr 21

Det går framåt för mitt företag

Det blev en tidig morgon idag. Barnen tyckte inte att deras pappa skulle få sova så länge som han själv ville:-( hmm hur ska jag lära dom att det är pappa som bestämmer och inte dom. Misslyckades totalt. Tillslut lyckades jag ta mig ur sängen och möta duschen på väg mot köket. Ja, i köket där stod sambon och bakade bullar så det stod härliga till. Ja, ni förstår att vakna upp till nybakade bullar det gör man inte varje dag!

Själv fick jag slita i dotterns nya rum efter att kaffet åkt ner i strupen. Hyllor skulle skruvas upp på väggen, lampor skulle upp på vägg och tak och eftersom jag har en dotter så skulle det givetvis upp en stjärnhimmel över sängen. För det har ju hennes bästis. Pappa han får slita han…..

Som tur är så blev det en paus och ner till bolaget. Mitt favoritvin ”Tre Små Apor” tog slut igår. Ny bag-in-box köptes och sedan iväg upp till Fredde för att där hämta en oljetunna eller fat som han så snällt hade fixat fram till mig. Så nu ska här eldas av bara helvetet… Jag kommer bli Västerljungs nya eldningskille 🙂

Ikväll har sambon packat saker så det står härliga till då hon sålt massor på Tradera som vanligt. Själv har jag pillat på…. datorn. Har dels lekt i Indesign där jag har gjort klart annonsen för mitt företag. Tror den blev OK! Sen har jag gjort en doptavla som dottern ska ha på sitt rum, allt detta till tre små apor.

Imorgon ska jag jobba med mitt företag igen. Har ett webbprojekt kvar som jag tänkte försöka hinna avsluta innan tisdag. Sedan ska jag på måndag eftermiddag träffa en ny kund för att diskutera igenom webbprojektet. Härliga tider – strålande tider!

Snart är det +25 grader.