«

»

Sep 10

Det blir mycket revy nu!

Jo nu måste jag ta tag i det. Jag har ju egentligen redan planen i mitt huvud, nu ska jag bara skriva ner detta på datorn och sedan skicka ut det till samtliga i ensemblen. Va snackar jag om? Jo repetitionsschemat så klart. Hmm det kommer att bli en grymt hektisk oktober, november månad.. sen får vi se i december och för att inte tala om januari. Shit alltså. Det gäller att kunna sina texter tidigt så att jag får köra regi så fort som möjligt…. Texter då? Ja det saknas fortfarande lokala nummer, men snart skiter jag i de lokala numren och kör rent riks, det funkar det med.

Idag fick jag papper ifrån LIS (Lokalrevyer i Sverige) Trosarevyn har nu fått bli medlem i det förbundet och nu ska jag punga ut med 2500 kronor. Det blir att lägga ut pengar från egen kassa och sedan begära in dom i slutet av året. Ett medlemsskap i LIS är kanon för alla revyer.

Sambon är på föräldramöte ikväll på dagis. Själv är jag hemma och har lagt barnen och nu softar jag framför datorn. Jag kan verkligen behöva det. Mina senaste veckor har varit tuffa. Jag har gått upp vid 03-tiden på natten för att sedan åka och jobba. Har sedan kommit hem på eftermiddagarna eller kvällarna. Visst jag har valt detta, men det känns i kroppen nu… Men det blir pengar och det är vad vi behöver nu!