Apr 25

Det blir mer och mer jobb till mitt företag

I måndags blev det klart att mitt lilla IT-företag numera även gör sidorna till Gästhamnen här i Trosa. Det känns roligt att det blir fler och fler kunder som anlitar mig. Så igår satt jag och skissade och påbörjade arbetet med webbsidorna. Jag hann med en hel del tack vare att jag jobbar som jag gör med mitt ordinarie jobb, ja det vill säga slutar 12:30. Sen har jag iofs en timmes jobb till mellan 16-17 då jag gör planeringen inför nästkommande arbetsdag. Imorgon ska jag ner till kunden igen för att få lite matnyttig information till sidorna.

Snacka om att åren bara rusar iväg, speciellt efter det att man blivit pappa. Idag fyller min yngsta dotter 1 år och på söndag fyller min äldsta barn sex år. Så på söndag ska vi ha lite kalas här hemma för bägge barnen. Sambon har stått och bakat en massa kakor och bullar.

Idag är det löningsdag. Känns inte helt fel faktiskt. Läste i Metro att om man får lönen en onsdag, så går pengarna idag åt till maten, och får man lönen på en fredag så är risken stor att man shoppar loss kläder eller går ut på restaurang och krogen och bränner pengar. Själv lägger jag mina pengar på räkningar….

Semestern närmar sig med stormsteg, känns riktigt skönt! Sitter och kollar i Airshoppen på taxfree priserna. Finns mycket gott att dricka till bra priser! 🙂