Apr 25

Det blir funkis utanför fönstret

Vart tog den här söndagen vägen?
– Jo bakom dammsugaren och skurhinken.

Såhär skulle man nog kunna sammanfatta söndagen. Eller kanske inte helt. Det började med att hela familjen imorse åkte in till Safiren (badhuset i Vagnhärad) då lill-tjejen, Josefine, skulle ha mini-sim. Denna gången var det min tur att köra badet med henne, medans mamma och storebror tog massa kort och hejade på.

Efter badet drog vi till Citygross i Nyköping. Jonathan önskade sig nämligen en lila scooter i födelsedagspresent. Han fyller fyra år på torsdag. Tyvärr va jag alldeles för ivrig så när jag kom hem såg jag att jag hade tagit en grön scooter istället. Så det blir att ta med den till Citygross och byta ut den i Kungens Kurva under veckan. Så kan det gå när en pappa ska skynda sig att köpa presenter 🙂

Jag har också under ett par veckors tid försökt hitta en funkis blomlåda och efter mailkorrenspodens med tillverkarna så kunde jag hitta en svart sådan på just Citygross i Nyköping. Så nu ikväll har jag och sambon varit ute och satt upp den under fönstret på framsidan. Nu behövs det bara köpa lite lekakulor och blommor så blir det fint som fan.

Igår såg vi Arvet med Wallander. En riktigt bra rulle som dock slutade väldigt konstigt. Men klart värd att se.