Det blev en ny mobil till oss båda!

Jäklar va tiden rusar iväg. Om några veckor så är det dags att äntra scenen inför publik, ska bli grymt kul. Men vägen dit är lite lång. Ja, så känns det för mig iallafall. Jag kan forfarande inte min ena text om Hamren. Jag ska vara sportkommentator och ni som känner mig vet att sport inte är min grej, men jag ska fixa det. Jag har lovat regissören detta. Igår påbörjade jag det stora projektet ”Programbladet”, jo jag hade gjort lite tidigare, men nu börjar det brinna i knutarna, nästa vecka måste detta gå iväg till tryckeriet. Spännande – Not! Så det blir att sätta sig ner på kvällarna och försöka få klart detta NU!

Igår sprang jag in på NetOnNet och köpte mig en billig telefon som jag kan ha när jag jobbar. Det blev en Nokia 2330, kostade 549 kronor. Helt OK pris. För mig är det viktigaste att telefonen har Bluetooth och att man kan ringa och SMSa med den. Det andra är totalt ointressant. Idag köpte sambon sig en ny telefon, Nokia 5130.

Idag har vi kört ner min Mazda till bilverkstaden här i Västerljung. Ove ska laga den åt mig, blir skönt, har varit utan bil sen den 17:e januari. Tyvärr så blir det delat ansvar i olyckan. Så jag och Trygg-Hansa får dela på kostnaden!

AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.