Det blev en ny kamera idag

Idag hade vi bestämt oss för att åka in till Södertälje för att gå och kolla lite i klädaffärer. Bl.a. så skulle vi kolla på regnkläder till barnen, rock till mig, ny digitalkamera och annat smått och gott. Men innan vi begav oss iväg satte jag mig framför datorn och letade på NetOnNet. Hittade där en kamera som jag va väldigt lockad av att köpa….

Så vi drog upp till Netonnet i Slagsta och sprang in där och kollade på digitalkameran Samsung PL60 det tog inte lång tid förräns jag hade bestämt mig för denna. Den verkade ha de funktionerna jag va ute efter. Framförallt Optisk Bildstabilisering och bra zoom. Passade samtidigt på att köpa ett minneskort till kameran, vilket inte va det lättaste. Vilken skulle jag välja. 4gig eller 8gig. Tillslut konstaterade vi att det räckte med en 4gigare. Självklart ville sambon ha en väska till kameran också 🙂 När vi ändå besökte affären så köpte jag en laddare till sambons mobiltelefon, då hon i somras slarvade bort sin laddare. Så nu kan hon ÄNTLIGEN använda sin mobiltelefon igen efter flera månader. När jag va därinne blev jag sugen på både en platt tv, surrond-system och extern hd. Vi får se vilket som blir vårt nästa köp.

Vi är INGEN TV-tittar familj här hemma. Eller jo barnen tittar förstås på Titti (Pippi Långstrump) och på Stora maskiner. Det sistnämnda finns på SVTPlay. Men eftersom dessa program försvinner inom kort så spelade jag in dessa direkt till min hårddisk. Hittade ett bra program (Flashget) på nätet som kunde göra detta åt mig.

Nu ikväll har vi faktiskt tittat på tv. Vilket det kommer bli flera helger framöver. Här är ditt liv startades ikväll med Oldsberg som programledare. Det va faktiskt riktigt bra. Jag minns 80-talet med Holmqvist som programledare och hade faktiskt sett framemot detta program och nu var det äntligen dags. Kul att det blev Mikael ”Gunvald” Persbrandt som första offer. Som sagt längtar till nästa vecka…. Hösten kommer nog bli en tv-tid för oss. Körslaget, Dansbandskampen, Här är ditt liv och Ullaredssåpan…. 🙂

Innan vi åkte hem från Södertälje som vi åkte till efter NetOn så besökte vi min mor. Vi satt och snackade igenom detta med revy och hur jag kände för detta i år. Vi kollade också fram ett datum när vi skulle göra klart årskavalkaden och inledningen…. Det blir bra det här tillslut….. Va är det man brukar säga slutet gott allting gott……

AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.