Sep 26

Det blev en bil idag

Jamen då är man lycklig ägare till en Mazda 626 årsmodell -95. Kanske inte den nyaste men va begär man för 19000 kronor. Bilen har gått 12000 mil så det är ju inte så farligt. I priset ingår också ett kamremsbyte nu i veckan så på måndag kommer verkstan och ringa mig för vilken dag i veckan som den ska in till dom. Jag är iallafall nöjd med affären och jag ångrar mig inte alls. Däremot va inte Jonathan så nöjd. Han ville att jag skulle köpa en BLÅ Volvo S80 istället, men min plånbok gillade inte priset *ler* Mazda är en riktig skön bil att köra och det ska bli ett nöje att köra den till och från jobbet varje dag….

Har också idag förklarat för Jonathan att vi kommer göra oss av med ”Bettan” (Fårrden!) men det vill han inte lyssna på… Han gillar Fårrden jättemycket!

Idag va vi också inne på Säkerhetsbutiken på Flemmingsgatan i Sthlm ocgh köpte en bilbarnsstol till Josefine. 1995 kronor fick vi ge och det va ett jäkligt bra pris, dom hade nämligen rea på dessa stolar idag så vi hade tur. Josefine va verkligen nöjd med sin stol och somnade gott på vägen hem i den. 

Nu är det snart ”Här är ditt liv..” jag tror att det är antingen Per Gessle eller Agneta Fältskog som är huvudgästen ikväll. Om det är rätt så sa jag detta klockan 19:50