Det är tufft med Wurpeollon!

Jo jag tycker faktiskt det är tufft med cykelhjälm. För ett par år sedan så tyckte jag att det såg töntigt ut och skulle aldrig sätta på mig ett ”wurpeollon” på mitt huvud, men nu tycker jag tvärtom. Varje dag ser jag massor av cyklister i Stockholm och de jag reagerar mest på är de vuxna (då det alltid är vuxna!) som inte har cykelhjälm på sig. Jag tycker de ser töntigt ut, än värre så verkar de inte vara rädda för döden eller skallskador då risken är grymt stor att antingen bli påkörd eller liknande. Senast imorse så såg jag en cyklist som gjorde en rejäl vurpa inne i stan och han klarade sig tack vare sin hjälm. Visst han fick skrapsår i ansiktet men vad värre kunde bli. Han kunde fått hjärnskakning eller liknande. Nej så på med hjälm och va tuff och tänk på din familj där hemma som väntar på dig! Jag ska skaffa mig cykelhjälm den dag jag skaffar mig cykel den saken är iallafall säker… Mina barn behöver sin pappa!


Annons – texten fortsätter under annonsenNu ikväll när jag kom hem så försökte jag få till en fungerande evenemangskalender i WordPress. Men så fort jag lägger in det tillägget i programmet så blir bilderna helt fuckt-up… Helvete rent ut sagt… Men jag hoppas att jag ska kunna lösa detta då detta är en av de viktigaste funktionerna. Mitt andra projekt kommer jag att försöka ge mig på efter helgen eller så… Det är mycket nu och just nu har det blivit långa dagar på jobbet också.

AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.