Dec 21

CTK-2000 jo den vill jag ha!

Trodde lönen skulle komma idag. Tjii fick jag när jag tittade imorse innan jag åkte till jobbet. Lönen kommer som först imorgon. Jajaja det är tur att nästan alla julklappar är klara. De som inte är klara får jag hinna med den 23:e då jag ska vara ledig från jobbet….

Idag när jag kom hem hade biljetterna till Huddingerevyns föreställning kommit från tryckeriet (H-tryck AB, Markaryd). Jag blev förbannat nöjd med årets resultat av biljetterna. Lite kul att göra en ny sorts biljett som kommer att underlätta för alla (tror jag?)


Annons – texten fortsätter under annonsenSnön har slutat att falla. Tack för detta! Nu ska jag bara skotta och se till så att det går att ta sig fram här hemma. Värre är det på jobbet, på många lastzoner är det fortfarande ett helvete att dra burar. Detta pga att det stått personbilar i lastzon på nätterna så plogarna har inte kunnat komma åt och fixa detta 🙁 Men idag gick det faktiskt hyfsat bra, så egentligen ska jag inte klaga. Sen har jag ju själv valt yrket ”Lastbilschaufför”, vilket jag verkligen inte ångrar en sekund. Jag trivs som fisken i vattnet.

Åååå va jag vill ha den där keyboarden. Har tänkt på den hela dagen. Hoppas hoppas att ekonomin ska se bra ut denna månad så att jag kan få ta på mig spenderarbyxorna… *ler*