Apr 27

Cirkus med Robert Gustafsson

Äntligen fredag, känns inte alls fel. Fast för min del hade det gärna fått vara nästa fredag idag J  Fast samtidigt inte, har så grymt mycket att göra innan nästa helg. I eftermiddag ska jag tillsammans med barnen ner till Polisen och hämta ut deras pass. Därefter blir det en runda hos frisören för grabbens del. Han fyller sex år på söndag och då vill man ju gärna vara fin i håret. Tänk min älskade son börjar bli stor nu. Snart skola och allt J

Apropå födelsedag så ska vi i helgen fira sonens och dotterns födelsedagar på söndag. Då kommer tjocka släkten hit och hälsar på. Det blir många, ska försöka lösa sitt problematiken, här hemma.

Imorgon ska jag och sambon åka upp till Cirkus och kolla på Robert Gustafssons revy. Det ska bli fett kul alltså. Han är en stor idol till mig. Räknar med att ha ont i min mage av all skrattkramp när vi lämnar cirkus sent imorgon kväll.

Ja just det. Yr.no och klart.se är två sidor jag besöker dagligen nu. Snacka om att man vill kolla hur vädret ska bli därnere. Just nu tycker jag mest om yr.no dom visar varmaste temperaturen. Yr.no är också dom som visar vädret på min mobil. Tycker personligen att SMHI har alldeles för mycket fel.

På jobbet märks det alltid att det är fredag. Det är grymt mycket mer att göra då. Igår satt jag i nästan två timmar och bilsatte till dagens leveranser. Iofs är det inte konstigt att det är mycket att göra då många ska handla i eftermiddag samt att det behövs finnas matvaror i butiken under helgen.