Cirkus ikväll med barnen

Jag har hört på radion idag, att vi har solsken över hela vår stad. Det låter väldigt underligt, för jag har bara regn hos mig.


Ja den låten passar perfekt för denna dag. Det har fan ta mig regnat hela natten och dagen. Men jag ska väl egentligen inte klaga. Lite regn är aldrig fel, men tråkigt när man är hemma från jobbet.

Hemma ja. Jo det stämmer har idag haft fullt upp att fixa med vår Volvo V40. Som jag skrev igår så har bromsarna kärvat och idag när min vän, Juri var här och hjälpte mig så konstaterade vi att det var handbromsen som hade kärvat. Detta gick snabbt att fixa så nu är allt i sin ordning. Däremot skulle jag egentligen behöva byta ut bromsoken, men det får bli ett senare projekt.

Efter att vi hade gjort detta åkte vi ner till OKQ8 för att åka in i gör-det-själv hallen. Väl därinne byte vi olja, oljefilter och luftfilter. Jag hade aldrig gjort detta själv, men nu i efterhand kan jag konstatera att det är hur simpelt som helst så från och med nu kommer jag alltid att göra detta själv. Varför betala flera 1000-tals kronor för detta när man kan göra det själv?

Passade också på att idag byta ut vinterdäcken till sommardäcken på volvon. Så nu sparade jag in 6000 kronor ifall jag skulle blivit stoppad av polisen. Dubbdäck är inte billigt att köra sommartid *ler*

Bokade resan till Tallinn imorse. Så på fredag kväll klockan 17:45 lägger m/s Baltic Queen ut från Värtahamnen mot Tallinn. 40 timmar och 30 minuter senare kommer vi att anlända Stockholm igen. Ska bli hur jävla kul som helst ! !

Ikväll ska vi på cirkus Skratt. Social….na har hyrt hit den cirkusen och trots att jag inte är såsse så kan jag tänka mig att gå på cirkus om inte annat för att mina barn ska få se djuren. Sen att såssarna får betala 800 kronor av våra biljetter är ännu bättre. Vi behöver nämligen bara betala 50:-/biljett och ju fler som går ju sämre ekonomi får dom *S*

AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.