Byggde om revyns sida

Ända sedan jag kom hem från Revy-SM i Piteå så har jag känt lite press över att få iordning Huddingerevyns hemsida. Jo, jag kände även press på mig under deras föreställning också. Men något gjorde att jag inte fick tummen ur röven att göra detta. Nu har jag iallafall påbörjat det stora ansiktslyftet.

Idag la jag upp den nya versionen av Huddingerevyns hemsida på nätet. Dock är det lite som återstår att göra. Sen är det bara att vänta in på att få datumen och allt till nästa års revy som styrelsen har tagit beslut på. Minns jag rätt så är det premiär den 6 mars 2010. Lååååångt dit, men Ingrid och Eli har smått börjat fundera på vad föreställningen ska heta samt några nummer till revyn.

Apropå det så ska vi till restaurang Villa Rosen på måndag kväll för att där ha utvärdning kring årets revy. Ska bli trevligt som bara den. Hoppas på god mat också 🙂 Sen i september är det dags att åka iväg på den obligatoriska idespånarhelgen där vi spånar fram ideér som sedan våra textförfattare får skriva om. Nästa år kommer jag att stå på scen även i den revyn. Men först ska jag lägga mitt krut på att få Trosarevyn ÄNNU bättre än detta året. Me de numren jag fått ihop just nu så kan det inte bli sämre iallafall, vilket känns skönt!

AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.