Jun 19

Busiz va riktigt kul ställe tyckte vi!

Helgen har som vanligt bara rusat iväg och vardagen är här igen. Men det blev en intensiv helg där vi gjort mycket (som alltid!)

Det började med att vi i lördags åkte ner till Trosa och gick runt och kollade på omgivningen och njöt av det vackra vädret. Barnen fick leka av sig en stund nere vid den nya lekplatsen nere vid  hamnen. På kvällen blev jag bjuden över på fest hos Anna och Henrik som har barn på mina barns dagis. Det blev en väldigt trevlig kväll med både öl, whiskey, jägermeister och prat. Kunde inte haft det bättre 🙂

Idag vaknade jag upp som en riktigt sliten kille. Ja, det är inte ofta jag blir så sliten men jag tror mycket har med att jag går upp tidigt varje dag och sover alldeles för få timmar i veckan. Nåväl.. Nåt kul måste vi göra idag.. Men vad?

Jo, vi tar barnen och åker in till Nyköping och Busiz (ett lekland inomhus). Så det var bara att sätta sig i bilen, idag fick sambon köra och sedan åka. Hade väl trott att det skulle vara mycket folk där idag med tanke på vädret och alla bilar utanför men faktiskt. Det var inte så farligt. 200 kronor kostade det oss att gå in där i tre timmar. Man betalar bara för barnen. Riktigt jäkla kul hade vi där. Även jag blev som en litet barn och var med och lekte hela tiden. Snacka om att jag och barnen svettades där inne. Varmt var bara förnamnet. Jag kan verkligen rekommendera stället. Visst det är inte lika stort som Busfabriken i Norrköping, men iallafall. Barnen va nöjda och tre timmar va helt perfekt. Dock va maten kanske inte det billigaste där. Men men….

Jag lovar att barnen inte var svår sövda ikväll.. En bok och sedan släcka lampan så sov dom gott. Själv satte och sambon igång med att sy klart alla gardiner till husvagnen. Tyvärr så räckte inte all tyg till omtagen så ikväll har jag mailat tygaktuellt.se angående att köpa mer tyg av honom.

Imorgon åker familjen ner till Nybro då sambons pappa fyller 70 år på onsdag. Tyvärr kan jag inte åka med ner på grund av jobb. Så denna veckan lär jag arbeta så mycket som möjligt med husvagnen på kvällarna.

[ad code=2]