Nov 01

Böda Sand i love it!

Första arbetsdagen och jag är helt slut. Trots att det blev en relativt bra dag. Det sämsta med dagen va att man inte hade åtgärdat felet på min lastbil under helgen *grrr* vilket gjorde att jag istället fick köra en kollegas lastbil och det är aldrig kul att inte få köra sin egen.Linköping och Norrköping va de orterna som fick besök av mig idag.

Sambon va på vårdcentralen med dottern idag. Hon har haft en hosta som inte velat ge med sig under de fyra veckorna. Nu blev det pencilin så nu hoppas jag att hon ska bli frisk. Febern på de bägge barnen verkar ha gott ner ordentligt för just nu ikväll är dom på väldigt gott humör och leker med lego så det står härliga till…..

Själv har jag och sambon kollat in den nya såpan ”Böda Sand” på Kanal5 och konstaterat att vi MÅSTE åka tillbaka till denna campingen redan nästa år. Vi var där förra året och i år valde vi en annan vilket blev en STOR BESVIKELSE! Har man varit på Böda en gång så är det svårt att inte åka tillbaka eller jämföra den med andra campingar. Böda ligger liksom i en helt egen division. Det ska bli väldigt spännande att följa serien iallafall.