Sep 06

Blocket tar bra betalt för sina tjänster.

När jag kom hem idag började jag genast på att dammsuga och torka ur Mazdan så att den skulle se riktigt fin ut. Jäklar va bra det blev. Efter denna lilla operation kom så kameran fram. Dags att fotografera bilen så att det kommer upp lite bilder på Blocket. Sådär ja. In i photoshop och klipp ner dom till bättre storlek och ta bort onödigt tomrum på bilderna.

Nu så in på Blocket och skriv in annonsen som jag skrivit ner i Textpad. Sådär, låt se va var det nu jag skulle ha för min bil. Kollar runt va priserna ligger hos ”konkurrenterna”. Jasså det är dom priserna vi snackar om. Okej. Då ska vi se vilket landskap ska vi sälja bilen i… Hmmm jo Stockholm, bilarna säljes bäst där då flest från storstäderna kollar på Blocket. Sen ligger ju Trosa nära fjollträsk så det passar bra.

Sådär va kostar det nu att annonsera… Hmmm 5 bilder, lite text och samt att synas i galleriet, det blir 260 riksdaler. Ja det är fan inte billigt att annonsera längre hos dom, men tyvärr är dom störst och kan såldes ta vilket pris de vill 🙁

Nu hoppas jag verkligen på att någon köper bilen. Marknaden är kanske inte den bästa, men för en bil för 13500 kronor borde det gå tycker jag.