Jul 15

Billigare stereo var bättre än den dyrare

Första semesterveckan är avklarad utan varken sol eller bad i hav eller sjö. Ush va hemskt det låter. Men det har här regnat som i övriga Sverige, det är väl bara att konstatera att blir det någon högsommar värme så är det den dagen jag sätter på mig arbetskläder igen och åker in till kontoret. Hmm jag kanske borde testa och lura vädret?

Här hemma åkte vår husvagn iväg på semester idag. Den drog till Öland och Böda tillsammans med några som bor på samma gata som vi. Kändes lite tungt och se att det inte var vi som åkte iväg. Hade känts bättre tycker jag.

Igår passade jag på att uppgradera mitt Spotify till det högsta. Ja, det för 99 kronor/månaden. Så nu kan jag äntligen lyssna på Spotify i bilen. Men dock bara i Caddyn än så länge då jag bara har aux uttag på den spelaren. Men idag löste jag detta då jag åkte in till Jula och köpte mig en värsting stereo för 299 kronor. Men den har aux-utgång och USB- och minneskortsanslutning. Märket: MarQuant är kanske inte det bästa, men jag vet en del som har denna stereon och de säger att den funkar riktigt bra. Så imorgon ska vi koppla in denna och kasta ut vår gamla Blaupunkt som hade många år på nacken.