Sep 13

Billigare bil kan jag nog inte få

Sådär ja…. Stormen Katia är på väg mot oss, jävla namn förresten. Sitter i vardagsrummet och lyssnar på när det blåser ute. Bland annat så smäller det i vårt altantak, detta på grund av att jag tydligen inte skruvat i alla skruvar förra året då jag tog ner taket vid målningen. Nu blir det inte gjort i år då min tanke är att riva altanen och bygga ny nästa år.

Idag när jag åkte hem passade jag på att tanka upp min älskade lilla Caddy. Idag visade det sig att hon inte var lika törstig som förra gången. Hon nöjde sig med att bara dricka 0,47 liter per mil. Vilket jag får vara väldigt nöjd över. För att säkerställa detta resultat så topptankade jag förra gången. Va jag menar med det är att jag tankar så mycket det bara går att få i, i slutet får man nästan tycka på pumpknappen hela tiden. Samma sak idag. Gör man inte detta så kan det skilja ganska så många liter och ett felaktigt resultat medför. Givetvis ska min älskade bil få något när hon va så duktig och inte drack så mycket, kanske en tvätt igen eller nåt i den stilen. Något ska jag hitta på iallafall 🙂

Idag var jag tvungen att besöka Volvo med lastbilen. Har sedan tidigare haft strul med bromsarna. Han larmar för diverse konstigheter såsom ojämn bromsyta osv. Men det visade sig när mekanikern kollade efter att det inte alls är fel på bromsytorna utan något jävla elfel. Så nu ska min bil snart in på en stor service där man ska gå igenom allt från bromsarna, elsystemet till nivåreglagen. Tyvärr åker jag under dessa dagar på att köra någon annans bil, vilket jag INTE tycker om 🙁 Bl.a så har jag inga dörrar på mitt skåp vilka dom flesta andra har, vilket tar längre tid och är struligare.