Sep 24

Bilköp är ingen lätt match!

Sådär.. Då blir det ett bilköp till helgen, men va det blir för bil och hur mycket vi ska lägga på den vet jag inte ännu. Men så hemskt dyr blir den inte. Vi behöver ju bara ha en liten och billig bil som kan ta antingen mig eller sambon till våra jobb och då är det ingen idé att köpa en bil för 30′ eller uppåt eller har jag fel? Hmm iallafall ska jag och sambon försöka ikväll ragga igenom nätet, då främst Bytbil.com och Blocket efter någon vettig bil.

Lönen har kommit till kontot. Eller iallafall så ser jag både mina och sambon pengar *myser* men idag har jag bestämt mig för att det finns en massa saker som är viktiga att köpa på denna lönen. Framförallt är det en ny bilbarnsstol till Jossan som behövs. Kostnad 2000-3000 kronor. Sen finns det ju alltid saker man vill ha. Kläder, nya möbler osv. men vi får se som sagt….

Ikväll är sambon på jobbet igen. Är det inte jag som kommer hem sent så är det hon. PK-möte heter det visst. 1 gång i månaden också….. Apropå jobb så fick jag en ny mobiltelefon samt ett nytt jobbnummer. 08- sen kommer jag inte ihåg det mera. Kan vara bra när man ska bli nådd av kunder och kollegor.

Nej nu är det snart natti natti för barnen!