Bilister som har bråttom skapar bilköer

I ett tidigare blogginlägg skrev jag att vi nu på lördag skulle till Stockholm och ta en massa familjekort hos Modellfabriken. Men idag ringde jag och bokade om detta till nästa helg. Detta då vi kände att vi inte riktigt hann med att få till allt innan korttagningen. Men det ska bli riktigt roligt nästa helg att få göra detta. Jag är en linslus och gillar att vara med på kort, om det blir bra och eftersom det är proffs fotografer som tar korten så antar jag att det kommer bli riktigt jävla bra.

Bilköer är något jag avskyr. Men det är också något jag måste acceptera som lastbilschaufför. Nästan varje dag får jag sitta i bilköer och är det något jag retar mig på så är det alla som gör filbyten eller som ”tränger” sig in precis innan filen delas. Ett av de ställen där köer och dessa saker görs på är mellan Järva Krog och Eugenia. Senast idag satt jag i drygt 60 minuter i kö. Mycket av dessa köer beror just på att andra bilister  har väldigt bråttom hem och måste således göra flera filbyten eller tränga sig in. Någongång ska jag filma in hur det kan se ut i dessa köer….

Ikväll sändes sista avsnittet denna veckan av halv åtta hos mig. Tyvärr vann inte min mor utan hon kom på en delad andra plats.  Vilket va väldigt synd tycker jag. Hon borde ha vunnit.


AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.