Sep 01

Beslutsångest och arbete i WordPress

Jag har haft lite beslutsångest under den här dagen. Den ena delen av mig säger, åk med revyn på Kick-off och ha kul och skriv texter, medan den andra delen säger, nej va hemma, vi kanske borde städa lite inför det kommande dopet. Nu har jag nog kommit fram så långt i mina planer att jag åker ner under lördagen till kick offen för att sedan tidigt på söndagen åka hem och fixa här hemma innan barnens minisim börjar.

Igår bokade jag en tid till lördagen på bilprovningen till min Caddy, men nu ikväll har jag bokat om tiden till slutet av månaden istället. Behöver ha pengarna till dopet istället och skulle det vara något fel på bilen (vilket jag nu inte tror det är) så har jag hela oktober månad på mig att fixa till dessa fel.

Igårkväll satt jag och matade in en massa ATV (fyrhjulingar) till Freddes nya hemsida. Sidan blir riktigt jäkla snygg. Har använt mig av WordPress temat Mystiqe och sedan ändrat lite i mallarna förstås. Sidan hoppas jag ska bli klar inom de närmsta veckorna. Har en del text kvar att skriva (ATV-tillbehör, Däck etc.) 

Nu ikväll kopplade jag in pumpen/värmaren till vårt lay-z-spa efter att den haft en anti calc i över ett dygn. Så nu hoppas jag att den ska fungera som bara den. Just nu är det 23 grader varmt. Imorgonbitti (läs: 03:30) när jag stiger upp hoppas jag att temperaturen har stigit betydligt mer. Tänk va glada vi skulle vara då. Annars är det bara att köra operation Anti Calc ännu en gång. Skam den som ger sig.

Huddingerevyns hemsida är just nu skrotad. Har lagt in WordPress även där. Jag har mer eller mindre slutat skriva egna html-koder. Så tanken är att efter kick-offen (då namnet på 2012 års revy ska tas fram) så ska jag få upp sidan. Har också idag mailat in registreringsbeviset till Payson (igen!) så att vi ska få tillgång till betalningsfunktionerna (VISA/Mastercard och direktbetalning via din bank). Förra året körde vi på Paypal och det fungerade bra, men eftersom vi bor i Sverige så känns det bättre att ha en svensk betalfunktion.