Okt 12

Barnens nya blogg finns online!

Sådär första arbetsdagen är klar och jag känner mig väldigt trött. Somnade sent som tusan igår (23:30) och mobiltelefonen ringde 03:45 imorse eller natt. Så det va bara att pallra sig upp och ställa sig i duschen och inse att det är dags att åka till jobbet. Fördelen med att åka så här tidigt är att det inte finns någon trafik ute och man kan softa upp till Stockholm i den hastighet man vill (ca 90km/h). Dagens körning blev lite struligare än vanligt. ICA som jag kör för har gjort om lite när det gäller lastningar på deras terminal, så idag fick jag vänta i 90 minuter på lastning gentemot 10 minuter i normala fall. Men som sagt, det brukar vara en inkörningsperiod sen rullar allt på som en dans. Så inget konstigt med detta. Annars så har dagen flyttit på riktigt bra får jag säga. Tack o lov! Börjar det strula så brukar det strula mest hela dagen!

Ikväll fick jag nog ordning på affischen till revyn. Jag tror det iallafall. Ska lämna en prototyp till övriga ensemblen den 22:e då vi också ska ta kort inför foldrar, affischer och hemsida. Nice i nice! Nu är vi snart på G…. Va jag förståt på textförfattarna så börjar dom hitta inspiration och idéer till texter. Själv kommer jag att presentera två texter till årets revy plus några förslag till inköpta nummer. Revyn brukar köpa in 1-4 nummer per år. Här brukar jag vara den som presenterar ideér då jag får mycket revymaterial från alla olika revyer runt om i Sverige. Sitter faktiskt nu och väntar på att få Mönsteråsrevyns senaste revy. Ska bli kul och se hur dom satte upp sin revy!

 Sambon har fått tummen ur r**a och börjat uppdatera barnens blogg igen. Fast nu hittar ni den under en ny domän som jag köpt. WWW.BARNENSBLOGG.NU är adressen! Glöm inte det!