«

»

Dec 13

Barnen sjuka….

Helgen är över för denna gången och jag tänkte nästan skriva att jag ska jobba imorgon, men se det hade blivit skitsnack. Barnen är jätteförkylda så det blir för pappa att vara hemma och ta hand om dessa krasliga barn. Nu hoppas jag att det inte ska bli allt för hög feber oså, men feber har dom iallafall.

Ikväll fick jag iordning på bokningssystemet för Huddingerevyn. Tack vare Juri som kan sådant, en annan klåpare har svårt med asp-script. Men jag försökte, men det blev bara värre *s* Nu ska jag bara maila ut ett stort utskick till alla som bokade biljetter till 2009 års revy och påminna dom om presentkort för Huddingerevyns ”Handsprit & Skrattsalva”


Annons – texten fortsätter under annonsenIdag har vi haft en stor bakdag. Jag bakade först 140 bullar på förmiddagen, därefter gjorde sambon lite olika sorters julgodis såsom fudge och lingonkola. Därefter körde jag igång en sats med knäck. Så nu har vi julgodis så vi klarar oss några veckor.

Kollade ikväll på Lucia på tv. Tycker det är förbannat tråkigt att dom inte sjunger dom klassiska lucia låtarna, utan istället ska köra nya låtar som man aldrig hört tidigare. Vackert var det iallafall 🙂