Sep 19

Barnen ropade farmor

Igårkväll passade jag på att uppdatera min Garmin (GPS) med de senaste kartorna. Då jag inte får dessa gratis som man får nu för tiden så tankar jag hem dessa från en mycket känd svensk torrent sida. Efter att ha fått hem filen så packade jag upp den och kopierade in filen i min GPS. Provade idag att använda mig av de nya kartorna och de va en hel del vägar som hade tillkommit. Däremot var det en väg som byggdes för många år sedan som fortfarande inte finns med och det är förbannat skumt.

Nu ikväll satt hela familjen, ja det vill säga, jag, sambon och barnen och tittade på Halv Åtta Hos Mig som går på TV4. Det är nämligen så att min kära mor och barnens farmor är med denna veckan i det programmet som jag skrev igår. Barnen satt och ropade där är farmor varje gång hon syntes i bild. Dom va väldigt stolta. Så hela denna veckan har jag lovat dom att de ska få ha myskväll framför detta tv-program och se farmor. På onsdag blir det roligast, då är dom hemma hos henne och hon som står för maten i detta avsnitt.

Så börjar Freddes Bil & Allservice hemsida bli klar. Ikväll fick jag så tummen ur ….. eller rättare sagt Fredde skickade över all information till mig angående däcksidan. Det vill säga vilka däck han säljer med mera. Så nu har den sidan också blivit så gott som klar. Känns skönt. Det jag har kvar nu är att lägga in lite ATV tillbehör och de hoppas jag kunna fixa under denna veckan. Ta lite i taget. Efter att denna sidan är klar ska jag ge mig i kast med en annan sida som det kanske kan bli något av också.