Maj 11

Barnen körde elbilen rakt in i rabatten…

Grymt UNDERBART väder ute. Hoppas nu bara att det blir så här i sommar också. Men givetvis behöver vi regn, så snälla regngudar låt det regna på nätterna och du solgud se till så att vi får se din sol under dagarna….

Som jag tidigare skrivit så ska vi under semestern åka till Kolmården, Skara Sommarland, Astrid Lindgrens Värld och Böda Sand. Först hade jag tänkt lägga Sommarland lite tidigare under vår semester (början) för att sedan åka hem igen med husvagnen. Men nu har jag börjat tänka om… Det kanske skulle vara ett bättre alternativ att åka från Skara direkt till Vimmerby? Hmm ska prata med sambon om semesterplanerna, så att jag sedan kan ringa och boka plats på campingen medan rabatten för ICA kundkort gäller 🙂

Kolmården vill sambon att vi ska åka till under juni månad, ligger bara cirka 1 timme ifrån oss så det går att ta det över en dag.

I höst blir det Revy-SM nere i Eslöv för min del. Nej, jag ska inte tävla 🙁 bara titta, umgås med likasinnade vänner och festa loss i dagarna tre eller fem. I år är det nämligen fem dagar om man vill. Är lite sugen, men ska kolla med övriga revymedlemmar i Huddingerevyn som ska med ner.

Ikväll när jag kom hem cyklade barnen medan vi gick upp till Fredde. Jag hade lite saker som behövdes läggas i vagnen inför helgen. Fick också reda på att jag är tvungen att köpa en ny väggkontakt till lampan i taket. Så det ska jag göra imorgon (läs torsdag!) hemma hos Fredde hade han en jätterolig el-bil som barnen fick testa att leka med. Snacka om att dom hade kul. Synd bara att den är så dyr 5000 kronor.
[ad code=2]