Maj 13

Barnen är kräksjuka?

Så har det kommit in kräksjuka återigen i vårt hus!


 Igår ringde personalen från barnens dagis och berättade att Jonathan hade ont i magen och va dålig. Så sambon fick åka hem och ta hand om honom. Det visade sig sen att det var åtta barn till på dagiset som blivit sjuka. Under hela dagen sedan mådde Jonathan dåligt och låg och spydde och klagade på magont. Idag har han mått kanonbra igen.

Men så ikväll när barnen skulle lägga sig började Josefine må dåligt och nu har hon åkt på kräksjukan eller va det nu är? Så nu är det full fart här hemma. Vi torkar spyor återigen…

Om det sedan är maginfluensa eller matförgiftning det är svårt att säga? Iom att så många barn blev smittade på en gång på dagiset. Som tur är så verkar detta gå över på mindre än ett dygn men ja det är jobbigt med sjuka barn.

Idag hoppade jag in och jobbade extra. Kändes perfekt att veta att jag hade betydligt bättre betalt idag än vad jag hade igår för samma körning. Detta kommer min plånbok att gilla.

I veckan har jag suttit och räknat på bygge av lekstuga. Förhoppningsvis kommer vi igång med detta redan i helgen. Ska också beställa hem ny fasad till huset till hela baksidan.