Aug 11

Audition för reklamfilm

I söndagskväll ringde man från ett produktionsbolag som ville testa mig för en huvudroll i ”Kavlis” nya reklamfilmer som ska gå i Norge under ett års tid. Så igår va jag inne och provfilmade för denna roll. Kändes inget vidare när jag gick ut från inspelningsstudion. Jag var trött och sliten och kunde således inte prestera mitt allra bästa. Men vi får se om någon vecka vet jag svaret om jag fick rollen eller inte… Kul att dom hörde av sig om inte annat… Det brukar bli lite mer reklamfilmsjobb för mig under hösten, så har det varit i många år nu. Nåväl…

Tandläkare igår måndag. Rotfyllningen är snart till ända. Dock inte roligt att betala kostnaden på 4000 sen. Men hellre det än att gå och ha ont i tänderna dygnet runt. Förrästen så är det en artikel om mig i Sörmlands Nyheter om just tandvård. Läs artikeln genom att klicka här..

Idag har jag klippt gräsmattan och städat. Imorgon blir det fortsättning med städning. Håller på att tömma husvagnen efter sommarens semester. Visst vagnen är inte så stor men det kommer saker emellan ibland. Bland annat så ska barnen hämtas på dagis, jag ska läsa revytexter som dimper ner på min mail, jag ska… ja det finns mycket att göra när man är pappaledig. Egentligen skulle jag börjat jobba imorgon, men jag känner att det kan vara bra och vara hemma hela denna veckan ifall jag måste kasta mig iväg till dagiset där Josefine inskolas nu för fullt.