Apr 19

Att rita en altan som kommunen ska godkänna är ett…

Äntligen ser det ut som att jag är klar med min ritning inför det kommande altanprojektet. Det var fan inte lätt att göra en ritning när man aldrig gjort det tidigare. Tyckte själv att jag hade gjort en bra ritning igår men efter att ha mailat med statsarkitekten här i Trosa så fick jag veta att den inte dög. Däremot hjälpte han mig att plocka fram en skiss som några andra här i området hade gjort och fått godkänt i. Så nu i eftermiddag och kväll har jag suttit i Indesign och skapat en ritning på altanen.

Så imorgon ska jag efter jobbet åka ner till kommunen och kasta in projektet till dom så att de kan påbörja granskningen och allt med mina ritningar. Jag vill ju komma igång med arbetet under juli månad och enligt kommunens hemsida kan det ta upp till 10 veckor, fast när jag pratade med dom per telefon så erkände dom att det kunde gå på någon vecka också. Allt beror på hur mycket dom har inne och godkänna. Jag hoppas på det sistnämnda. Eller iallafall till den 1 juli.

Håller på att leta rätt på en oljetunna som jag kan göra om till en eldningstunna. Behöver ha en här hemma då det finns så satans mycket att elda upp. Känns bara jobbigt att hela tiden åka till tippen för sånt som går att elda. Har hittat ”oljetunnor” på nätet för en billig penning, så i värsta fall får jag åka och köpa en.

Har bestämt mig för att annonsera i tidningen som skickas ut till samtliga hushåll i kommunen med information kring ”Midsommarfirandet i Västerljung” tänkte börja satsa på att synas lite mer nu så att mer jobb trillar in….