Att buda på Tradera kan bli dyrt i längden

Sådär då är vår lay-z-spa anläggning på väg att kloras och värmas. Så förhoppningsvis om allt går enligt mina planer så kan jag och barnen ta premiär bubbelbadet för hösten imorgon kväll. Det ska bli förbannat skönt. Men just nu går jag mest och oroar mig att något ska vara fel på den, då jag lagat två små hål som blivit på grund av något kattkräk. Just nu är värmen uppe i 20 grader och det är en bit kvar till målet på 38 grader.

Att sitta på Tradera är farligt. Eller farligt det är väl fel ord. Dyrt kan det bli. Igår vann jag en LCD Display alkoholmätare för 48 kronor som ska skickas från Kina. Det är inte många kronor men lätt att fastna framför alla olika trevliga varor. Idag budade och vann jag ett HTC Wildfire case bestående av 2 stycken svarta silikonfodral plus skärmskydd. Det kostade mig 3 kronor.. Så nej jag har väl inte direkt blivit ruinerad. Frågan är bara hur svårt det kan vara att spendera bort alla sina pengar på Tradera. Misstänker att det är väldigt enkelt därav ordet farligt…

Idag var familjen nere i Trosa vi ville avsluta sommaren med att åka sommarens absolut sista tågresa från Gästhamnen till ICA Trossen och tillbaka, en resa på 60 minuter där man får se mycket av Trosa. Fullsatt på tåget blev det och chauffören va väldigt trevlig. Han hade kört hela sommaren så han tyckte det skulle bli skönt med att slippa köra tåget under ett par månader nu. Det va rätt många som faktiskt trodde att det kostade pengar att åka tåget, men här i Trosa är det gratis.


AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.