Är kanske tillbaka

Installerade WordPress 3.1 och det gjorde att sidan bara försvann från tomma intet. Hade sedan problem bra jävla länge med att få tillbaka sidan. Men efter att ha plockat bort en massa tillägg och därefter WordPress 3.1 för att installera om 3.0 så funkar skiten igen. Snacka om att det blev något tjall på tråden.

Passade på att slänga upp en ny layout på sidan. Kändes inte som det behövdes men alltid kul att förnya sig…. Fast ärligt talat jag är rätt trött på bloggeri bloggera just nu. Men tror att det mest beror på att jag har revy i huvudet.

Revyn går framåt hade premiär i fredags och sedan var det slutsålt i lördags och söndags. Kul som bara den. Tyvärr är det inte slutsålt vid några andra föreställningar, men jag hoppas att publiken hittar till oss iallafall. Bra betyg och recensioner har vi fått iallafall.

Dottern är fortfarande sjuk här hemma. Det betyder att jag är sjukskriven med henne, vilket har resulterat i att jag fn. har blivit av med lastbilen och körningen som jag hade. Förstod iofs detta då man behöver någon som är på plats och kan köra och inte VABar hela tiden. När jag kommer tillbaka så ska jag försöka byta arbetstider. Vill börja åka buss till jobbet då bensinpriset har blivit så satans dyrt och lite lågt räknat 3234 kronor + slitage (0,7l/mil  * 14mil * 15kr/l * 22dagar) kostar det mig att ta mig fram och tillbaka till jobbet, men bussen kostar det ungefär 2190 kronor (1500kr för trosabussen + SL kortet) vilket gör att jag minst sparar  1044 kronor. Låter kanske inte så mycket men det är alltid något iallafall.

AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.