Jun 30

Äntligen är semestern här!

Äntligen, Äntligen, Äntligen…. Som jag har längtat. Ja, jag snackar givetvis om min semester. Och nu börjar den! Fattar ni! Idag var det sista dagen på flera flera veckor (läs 8 augusti) som jag kommer att köra lastbil igen. Det är underbart, det är fantastiskt skönt. Jag är sliten – grymt sliten. Detta året har verkligen varit ett jobbigt år med väldigt tidiga arbetstider (läs: 04:00 – 04:30) men nu ska jag ta mig fan stänga av alla mina automatiska inställda larm och och bara få vila upp mig.. Eller vila upp det är ju frågan….

Mycket ska hända under semestern. Den här veckan som kommer nu ska jag eller vi försöka hinna med att fixa klart det absolut sista i husvagnen (borde bli klar imorgon, eller nej den MÅSTE bli klar imorgon fredag) då min mor ska låna vagnen under helgen. Därefter ska vi (ja, jag och sambon utan barnen) åka till Hågelby (läs: Tumba) och stå på loppmarknad under helgen. Sen blir det avkoppling i veckan som kommer, tror jag.

Därefter är det dags att packa in för en resa mot Skara Sommarland, Astrid Lindgrens Värld och Böda Sand.

Nu hoppas vi bara på fint väder. Så måtte gudarna, personalen på SMHI och alla andra se till att solen inte försvinner bakom molnen utan istället visar sitt rätta jag och slår ner molnen och visar sin gula varma färg för alla oss semesterfirare under juli månad. Jo, visst det får komma regn, men nattetid och inte så mycket….

Jag minns för fyra år sedan när vi låg på Getteröns camping (Varberg) och en morgon när vi kliver ut i förtältet så hade vi drygt 1dm vatten inne i förtältet. Den enda som tyckte det va kul var sonen.. Han plaskade runt som aldrig förr. Den tiden vill vi INTE ha tillbaka. Jag minns också ett år när det var så varmt i husvagnen så vi var tvungna att ha alla fönster, dörren öppna och ändå ha över 25 grader i vagnen – det vill vi INTE heller ha. Vi vill ha lagom. Just det ett ord som ingen vet vad det betyder.

Ja just det… Minns nu att jag måste åka till JULA och shoppa lite saker till vagnen. En termometer och vattenpass kan vara trevligt. ÖoB säljer öl-, whiskey och dricksglas hmmm vi åker dit och handlar också.

Jo, förresten imorgon fredag ska mina barn springa Trosa Stadslopp 700 meter. Vem som ska springa med dom? Jo jag lilla Fridolf. Undrar vem som vinner det loppet? Inte är det jag iallafall 🙂
[ad code=2]