Android eller Iphone4 – Jag är sugen!

Snacka om att jag är sugen. Nåt så förbannat sugen på en ny ball telefon. Nu snackar vi självklart den senaste. Det vill säga Android eller Iphone4.

Jag har ju sysslat med datorer sedan 1986 då jag fick min första Commodore 64 sen har jag haft Amigor i alla dess former och nu de senaste 15 åren PC-datorer. Men jag har fan ingen Iphone/Andorid telefon. Jag hänger inte med längre *ler*

Det finns väl egentligen en anledning till det. Jag är lastbilschaufför och då vill man gärna inte ha med sig en sådan dyr  telefon på arbetet. Idag har jag en slit och släng telefon som jag köpte för 299 kronor på NetOnNet för ett drygt halvår sedan. Funkar klockrent, den har de funktionerna jag behöver. Ringa via bluetooth och SMS-funktion. Det sistnämnda gör jag väl typ cirka 10 gånger i månaden. Ringa ojojoj – många timmar blir det varje dag! Cirka 6 timmar (det är ensamt i lastbilen och min kollega har samma abonnemang så vi ringer gratis! Tack Comviq/Tele2)

Det är väl just därför jag inte har skaffat mig en ny leksak. Men efter att jag varit på Revy-SM där våra vänner från Mönsteråsrevyn och andra revyer satt och lekte med sina Iphone med roliga appar så blev jag mer och mer nyfiken. Jag testade lite och blev oerhört intresserad. Jag som vill vara uppkopplad via nätet mycket får ju det via dessa telefondatorer. Idag har jag ju både mobilt bredband och fast bredband. Tyvärr funkar inte det mobila så bra här ute på landet *suck* det kanske är också en av anledningarna till att jag drar mig för att köpa en leksak.

Nåväl de senaste dagarna har jag suttit på prisjakt.se och kollat olika priser och jämfört abonnemang. Det är en hel DJUNGEL detta. Helst vill jag inte betala allt för mycket i månaden men samtidigt vill jag heller inte betala minutpris för att vara online. Att ringa – det kan jag skippa. Jag ringer ju ändå bara på jobbet och då blir det med slit-o-släng.

Nu ikväll hittade jag en bra sida på nätet om just detta med Android och Iphone4 telefoner och blir det så att jag någongång i framtiden skaffar mig en ”leksak” så ser det idag ut som om det blir en Android.

Jag rekommenderar dig att läsa denna sida om du är intresserad för mer information om dessa leksaker
http://www.arwengrim.se/prylar/iphone-vs-android-den-stora-telefonkoparfragan/


AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

1 reply to Android eller Iphone4 – Jag är sugen!

  1. Hej Christer,

    Vi på Tele2 vill tacka dig för att du har oss som mobiloperatör och det är kul att läsa att du är nöjd med ditt Kompis abonnemang. En för nuvarande extremt populär och bra mobiltelefon, förrutom Iphone 4, är HTC Desire.

    Med vänliga hälsningar

    Michaela Lindell, Tele2.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.