Aug 16

Allsången är över och hösten är här

Så har väl sommaren tagit slut. Idag var det sista avsnittet av Allsång på Skansen och förra veckan tackade Lotta på Liseberg för dig. Två underbara program som jag följt. Lottas program har jag gillat väldigt mycket då det inte varit samma ståhej och allt som Skansen. Men jag får nog faktiskt ändra mig lite nu. Allsång på Skansen har blivit mycket bättre i år med Måns Zelmerlöw som programledare. Han har verkligen vuxit i mina ögon och han är en fantastiskt duktig programledare som bjuder på sig men flamsar inte iväg på samma sätt som sin företrädare gjorde. Dagens program va en riktigt höjdpunkt och det var riktigt kul att se både Loa och Skifs i sina ess. Att sedan kultgruppen TRIAD gjorde ett framträdande med Tänd ett ljus, det var häftigt.

Men som allt så har även sommaren ett slut och jag säger väl att det är idag och att nu är hösten här. Hoppas dock på en lång sådan så att jag slipper se snön allt för tidigt i år. Fördelen med hösten är att jag nu ÄNTLIGEN kan sätta upp vår utomhus bubbelpool (Lay-Z-Spa). Så om allt är i sin ordning kommer jag att fixa detta under fredagen. Ja, på fredag är jag ledig, ska nämligen både till tandläkaren och sjukhuset med barnen. Fullt upp alltså 🙂

Idag insåg jag återigen att jag saknade program på datorn. Hade glömt att installera Bank ID tjänsten. Kom också på att jag behövde installera lastpass.com igen. Använder mig nämligen av den tjänsten till alla mina lösenord på nätet. Det blir ju en hel del lösenord på alla olika sidor man besöker.