Apr 10

Ägare av ett företag – Jag är in´te bitter ja int´e !!

För drygt två veckor sedan registererade jag företaget Västerljung IT & Media, sedan dess har jag haft fullt upp med detta företaget på mina kvällar. Dels håller jag på att bygga upp en webbsida för företaget och dels håller jag på att kolla upp priser etc vad jag ska ta för att företaget ska må bra, så att säga. Allt ser iallafall postitivt ut. Igår beställde jag hem lite visitkort och pennor med företagets namn på. Marknadsföring är aldrig fel.

Sambon går sedan någon vecka tillbaka på en fotokurs på Folkuniversitetet i Södertälje. Hennes första uppgift är att försöka lära sig fokus. Tyvärr var vårat objektiv 18-55 mm som följde med inget vidare bra. Så efter att ha pratat med lite kompisar, Johanna och Juri, som är fotograf-freaks så bestämde jag mig för att stanna till vid MediaMarkt och köpa ett Nikon 50 mm / 1.8/g objektiv. O jävlar vilken skillnad det blev på bilderna. Helt plötsligt tyckte även jag att det var roligt att ta fotografier.

I sommar är det tanken att jag ska försöka bygga upp en ny altan här hemma. 21kvm inglasad och cirka 21kvm öppen yta. Har nu de senaste dagarna försökt luska ut ungefär vad det skulle kosta att bygga detta projekt. Fönster och dörrar kommer jag att beställa från BT Fönsterteknik i Järfälla, dom hade bra priser. Tyvärr måste jag åka själv upp och hämta dessa, men det ska jag nog kunna ordna. Lastbilar och budbilar finns det gott om att låna/hyra när man jobbar inom den bransch man gör.

Fyllde år under påsken och nu känner jag mig genast gammal. Fick presentkort på Bauhaus, Turkiska pengar (åker ju snart på semester!), lotter samt biljett till Robert Gustavssons krogshow på Cirkus. Jag är in´te bitter ja int´e !!