Adressänding och Ja till reklamfilm

Det blev ett dopp i havet efter jobbet idag. Det va så jäkla varmt att jag inte kunde låta bli. Hela familjen åkte ner till havsbadet. 21,5 grader så det va riktigt skönt vill jag lova. Tänk om värmen kunde hålla i sig nu. Fast samtidigt inte, det blir så mycket alger att det inte går att bada. Men enligt väderprognosen så kunde det bli regn imorgon (läs onsdag).
lilla_fridolf1
Ikväll har sambon bakat bullar så det har stått härliga till här hemma. Mumsfillibaba säger jag och barnen, we love it. Bullar kan man inte få för lite av. Däremot så krymper alla mina byxor och skjortor istället. Skumt! Någongång i framtiden ska jag ta mig i kragen och påbörja den nyttiga jag igen. Den som jag va för 20 år sedan. Tävlade i löpning och orientering och va riktigt duktig. Sprang 5 dagar i veckan och tävlade ofta för de olika friidrottsföreningarna jag va med i. Nu för tiden skulle jag väl inte orka springa 3 km äns. Snacka om Lilla Fridolf *S*

tagning_140480851Jag fick reklamfilmsjobbet idag. Spännande! Tydligen ska dessa reklamfilmer gå lokalt på TV4 i olika områden såsom Uppsala, Östersund med flera och kanske skulle det bli som en följetong där man får följa mig som säljare på detta företaget. Spännande! Cash fick jag också för uppdraget så jag är helt NÖJD! De hade sett mig i ICAs reklamfilmer som SNICA mannen och Fejk-Sofia och tyckte att jag gjorde ett bra jobb *håller med till fullo* Så numera kan jag skriva in i mitt cv totalt 8 huvudroller i 7 olika reklamfilmer.

Ikväll gjorde jag en adressänding. Så nu är det också klart! Kanon! 🙂

AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.