Jul 07

(utan rubrik)

Shit vilket pissväder som kommit in i Sverige nu. Måtte vädret snabbt ändras så att alla som har semester kan glädjas av sol och värme. Så att barnen kan vara nere på playan och leka i sanden eller bada. Nu när det idag har varit 17 grader så har det inte varit så hemskans roligt. Jag glädjer mig själv att jag inte har semester nu, utan bara är pappaledig. Men det är illa nog. Jag skulle ju så gärna vilja vara ute utan att bli plaskvåt eller få en blixt i huvudet. Nåväl det bara att inse att det svenska vädret är väldigt konstigt…. Fast det kanske inte bara är såhär i Sverige utan även i andra delar av världen.

Under första delen av dagen då mina barn varit på dagis (inskolning osv) har jag hunnit med att skriva ihop en revytext till mig själv till kommande revyn. Arvid på Semester heter den. 4 timmar tog det att få till den och nu hoppas jag bara att den ska fungera också. Eventuellt kommer jag att vara tvungen att lägga till ytterliggare då den är i det kortaste laget. Arvid är min figur som jag spelat under ett antal år i revyer. I år kommer jag att ha tre till på scen under sketchen. Tyvärr är det inget snusk i år, jag fick faktiskt inte till något direkt…. Men som sagt det kan ändras. Under bältet går alltid hem har jag märkt under mina år i revybranschen.

Ikväll var det Allsång på Skansen. Eller allsång? Ja det var några låtar man kunde sjunga med i iallafall. Bra men inte bäst. Båda Ugglorna gjorde ett kanonframträdande. Skulle mer än gärna vilja sett Magnus Ugglas revy i Karlshamn. Får hoppas på att det kommer fler tillfällen. Uggla är så jäkla bra och hans sångtext som han sjöng ikväll i Allsången va klockren.