«

»

Aug 17

90 kronor för makaroner & köttbullar….

Nej nu börjar jag bli trött på de dyra lunch priserna när man är ute och jobbar. Innan jag gick på semester åt jag varje onsdag på en restaurang i Upplands-Väsby (norr om Stockholm). Dom serverade en grillmeny dessa dagar och för 75 kronor, vilket va ett väldigt bra pris tycker jag. Men så kom jag tillbaka från semestern och glad i hågen svängde jag in med lastbilen där förra veckan och skulle in och käka mat. Ställde mig i kön och när jag väl skulle betala för maten så visade det sig att dom hade höjt priset med 15 kronor till 90 kronor. Det va inget annat än att betala och se glad ut. Men nej, 90 kronor för lunchen det är för dyrt…. Bestämde mig då att tyvärr avsluta mitt matintag hos dom 🙁

Så idag så skulle jag nu leta efter ett nytt lunchställe uppe vid Upplands-Väsby eller Märsta (ligger 10 km Uppl.-Väsby). Hade då sett ett ställe som hade lunch och dom verkade ha mycket gäster. Tog lastbilen dit och parkerade och gick bort till restaurangen. Men när jag kom in där så såg jag att dom också tog 90 kronor för lunchen eller 85 kronor om du köper ett 10 häfte. Dagens lunch: Stuvade makaroner och köttbullar!!!! för 90 kronor!!!! GLÖM DET!

Vart skulle jag nu äta någonstans? Det slutade med att jag hamnade på en lokal pizzeria där jag fick en STOR kebabtallrik med sallad och bröd till för 69 kronor. Å jag blev fan mätt också!!!!

Men nu är frågan hur gör jag nästa vecka?
– Jag kan väl inte äta på pizzerian varje onsdag eller kan man det?