Jun 07

60 års kalas och röstat idag!

Söndag *gäsp* innebär att jag återigen ska jobba imorgon. Just nu kan jag erkänna att jag mer än gärna skulle vilja ha några veckors ledighet. Inte för att jag inte vill jobba utan mer för att få vila upp mig. Jag sover nämligen så oroligt å nätterna numera. Ännu värre är det på vardagarna då jag vaknar femtioelva gånger och kollar på klockan för att jag är orolig för att jag ska komma försent till jobbet. Detta är något jag inte gjort tidigare och vilket jag numera upplever som väldigt jobbigt. Inte för att det skulle göra så mycket om jag kom en halvtimme försent, då blir det bara att jag får dra ner på rasten eller nåt liknande men iallafall. Sen har jag återigen (pga värmen?) fått fotsvamp och detta kliar nåt så innåti helvete rent ut sagt. Speciellt på kvällarna när man ska gå och lägga sig. Inatt låg jag och kliade mig hur länge som helst *grrr* blir att köpa något mirakelmedel på apoteket imorgon.

Denna veckan ska tydligen skatteåterbäringen komma! Tack för det! Då kan jag äntligen få betala räkningen för jobbet som är gjort för projeketet: framsidan. Ska försöka ta kort imorgon och lägga upp det på nätet. Sen ska vi köpa en barnstol till Jossan och betala våra campingavgifter så var dessa pengar slut *ler* Nåväl det går iallafall inte till godis eller nåt annat krimskrams.

På tal om krimskrams. Trosa marknad till helgen! Nice har aldrig varit på detta tidigare, så det ska bli kul att få se hur stort detta är. Ska tydligen vara väldigt stort!

Idag fyllde Pelle 60 år. Han är vår bar-ansvariga medarbetare i Huddingerevyn. Så i eftermiddags åkte hela Huddingerevy gänget hem till honom och firade hans födelsedag. Eli vår norske ensemblemedlem hade skrivit en sångtext som vi repeterade och sjöng upp för honom. Av oss i revyn fick han en whiskey (800 kronors) samt lite whiskeyglas vilket han blev glad över att få. Blev också att vi snackade lite om kommade revyn när vi ändå var samlade och mest snack om Revy-SM och vilka som skulle stå på scen i år. Jag tackade JA! detta året!

Innan vi åkte upp till kalaset var vi iväg och röstade här i Västerljung. Här i byn behöver man inte visa upp sitt id-kort här är man välkänd. Både sambon och jag röstade på Piratpartiet (jag övertalade henne, då jag är med i det partiet numera!)  Får hoppas på att dom kommer in i EU. Det behövs lite förnyelse än bara gamla mossiga gubbar och kärringar i Bryssel som inte kan något om IT och kommunikation.

Igårkväll fick vi en lapp i brevlådan om att det ska bli Grillfest för oss i Dalbyområdet i Västerljung den 27 juni. Först brännboll och kubb, därefter grillar vi vildsvin och får underhållning av lokala förmågor. De undrade om jag kunde framföra något. Tror inte det? Däremot sjunger jag gärna med i allsången……. Kul som bara den att det äntligen blir en fest för oss här ute. Jag har länge funderat på att dra ihop en sådan. Men nu slapp jag det!

På återseende!