«

»

Apr 14

25000 i 25 år, ja varför inte?

Idag fick så äntligen Jonathan åka med mig till jobbet en hel dag och åka lastbil…

snacka om att hans ena dröm gick i uppfyllelse. Jag hade lovat honom för länge sedan att han skulle få åka med men pga att jag kört för ICA så har det helt enkelt inte funnits någon bra tidpunkt att åka med då det är långtråkigt att bara vänta när jag lossar och lastar, då han inte får vara inne på terminalen. Men sen en tid tillbaka så kör jag ju inte ICA på heltid utan enbart vid vissa tillfällen. Så nu passade det perfekt.

För att se lite bilder och annat så finns det mer att läsa under barnens blogg som sambon uppdaterar. Vet dock inte när dessa bilder kommer ut men förhoppningsvis redan nu ikväll (onsdag!) Här är länken till barnens blogg.

Idag kom det lite pengar från försäkringskassan. Inte helt fel. Så nu ikväll betalade jag in lite räkningar som låg och skräpade. När jag va klar med dessa så öppnade jag upp dagens post och där låg fordonsskatten för Volvon på 1895 kronor. Fan va glad man blir…. Jag hade hoppats på att den skulle komma längre fram i tiden. Va är nästa för bakslag jag får som jag inte tänkt på??? Kom igen säg det bara?

Det är tur att jag fick mina trisslotter idag. Dessa kanske inbringar en hel del till kistan. 25000 i 25 år. JA tack, varför INTE?