Okt 25

2 veckors semester för att hinna jobba ikapp Ja tack!

I helgen som var fick farmor ta hand om våra två äldsta barn medan jag och sambon gjorde ett ryck här hemma och tömde bokhyllan och köpmansdisken inför den kommande målningen av vardagsrummet. Först hade vi tänkt att det max skulle behövas 2-3 banankartonger för att fylla allt vi hade, men va fel vi hade. Hittills har vi gjort av oss med 9 banankartonger och då är två av dessa fyllda med skräp som jag ska köra till återvinningen med. Dock är inte allt tömt i bokhyllan ännu, men köpmansdisken är tom och det var i den som det fanns mest saker i.

Facebook är bra. Jag älskar facebook numera finns det så mycket bra saker där bla. alla dessa köp, byt och sälj sidor. Sambon satte in köpmansdisken där och det tog inte mer än ett par minuter så var den såld. Samma sak med en massa andra småsaker som hon lagt ut där, det går fort som tusan och fördelen är att det är gratis, då blocket är dyra som fan. Upptäckte framför allt detta när jag nu håller på att sälja min Mazda. Har väl betalt drygt 400 kronor för en annons. Örrk….

Angående den så är det jävligt trögt på begagnat marknaden. Vilket förvånar mig. Jag ska inte ha många tusen kronor för bilen och den är i fullt fungerande skick. Men konkurrensen på blocket är stenhårt. Hoppas nu på att bli av med den under veckan då jag har lagt ut den i lokaltidningen. Sen har jag en eventuellt spekulant på bilen… Håller nu alla fyrtiofem tummar.!!!!

Nej nu måste jag försöka ikväll sätta mig en stund igen med LIS sidan. Har som tur var ett antal månader på mig, men det är ett stort projekt. Måste också hinna bli klar med Huddingerevyns nya sida. Hmm två veckors semester från lastbilen hade nu inte varit helt fel….