Maj 10

2 timmar utan egen badge…

Första dagen på jobbet efter min pappaledighet är över och jag fick en bra ”mjukstart” enligt mitt tycke. Kör sedan tidigare för Axfood´s räkning och idag hade jag ”bara” 11 stopp mot en ordinarie arbetsdag på ungefär 16-22 stopp. Börjar som alltid uppe på Arlanda med att köra ut till de pressbyråer och 7-11 butiker som finns där. Blev klar med detta vid 8-tiden på morgonen, dock kan jag inte lossa sista stället på Arlanda förrän klockan 10 på grund av att jag inte har en ”egen” badge som gör att jag kommer in på vissa områden. Har sagt till om detta på mitt jobb ett x antal gånger men det glöms bort eller nåt? 2 timmars väntetid är rätt tråkigt för en lossning som tar högst 10 minuter.

Passade då på att åka till min bror och hans jobb, XL-Bygg där jag köpte målarfärg, penslar, rollers till husvagnen. Passade också på att köpa trösklar till vårat nya sovrum och barnens rum.

Efter att ha lossat Arlanda fortsatte jag min färd mot Bålsta och sedan Enköping. På det sista stället passade jag på att åka till Campingvaruhuset.se för att där köpa glassäkringar, en ny taklampa och 12 volts lampor till husvagnen. Jäklar va mycket skojsigt dom hade i den butiken. Synd att man inte är gjort med pengar 🙁

En runda till Volvo blev det också för påfyllning av styrservo-oljan som va slut i lastbilen. Har ett läckage som ska åtgärdas inom kort, får jag hoppas?

Nu ikväll åkte jag upp till husvagnen och slängde in allt jag köpt idag. Fredde hade jobbat en del med vagnen och nu börjar saker och ting komma på plats. Till helgen (lördag) räknar jag med att tillbringa dagen/kvällen med att måla och fixa med husvagnen hos honom. Ska bli nice att få den iordninggjord nu.

[ad code=2]