18 sekunder innan sonen åkte under vattnet

Någonstans läste jag att söndagar är de dagar man ska softa. Tyvärr är detta inget som jag följer då just söndagar är den dagen som det ska hända mest saker på. Det är också den dagen som jag samtidigt ska ladda batterierna på. Hur det går ihop? Ja, det är väl egentligen det de inte gör.

Imorse hade jag lovat Fredde att komma upp till honom och hjälpa honom med att sätta upp läkten (Läkt används bland annat som mellanliggare på trähus med stående trä) på framsidan av hans bilverkstad. För att vara novis så tyckte jag faktiskt att vi fick till detta riktigt bra. Det går ju oftast f*n så mycket lättare och fortare när man är två och att sedan kunna slänga lite käft det gör ju inte saken sämre heller. Under eftermiddagen skulle han få mer hjälp av sina vänner. Själv kunde jag bara hjälpa till på förmiddagen…

Eftermiddagen har tillbringats tillsammans med barnen på Minisim i Sydpoolen i Södertälje. Idag var Jonathan och Josefine riktigt duktiga när det gällde att flyta på vattnet (utan hjälpmedel!) Dom ska ligga på rygg och slappna av. 18 sekunder klarade sonen innan han åkte under vattnet, dottern klarade 10 sekunder. För några veckor sedan klarade dom det inte alls. Nu börjar dom också få till bensprattlet rätt hyfsat, dock tjatar jag och sambon hela tiden om raka ben, raka ben och små pussar mot fötterna. Efter kursen idag passade vi på att boka upp oss på en ny omgång och då går vi in på fortsättningskursen. Det här blir bra det! Tyvärr var äventyrsbadet stängt idag så det fick bli en liten längre bastustund innan vi for till Mc Donalds.

Senare idag for vi ner till Haninge. Då sambon hade hittat en lära gå stol på Blocket för ett fantastiskt lågt pris. Snacka om att minsta dottern blev lycklig när hon kunde stå i den ikväll och trycka på alla djur. Hon log som aldrig förr. det värmde i hela mitt hjärta.

Ikväll passade jag på att betala in alla räkningar vi hade. Känns skönt att slippa ha dessa över mitt huvud nu. Försökte också gå in på Statoils hemsida och registrera mig på min sida tyvärr fick jag inte det att fungera. Ska försöka ringa till Statoil under veckan och se vad felet beror på. Jag har också ikväll bokat mina tågbiljetter till Arlanda för morgondagen. Ska också ta med mig räkningen till bolaget så att de kan betala tillbaka dessa pengar. 225 kronor fick jag betala för en enkel till Arlanda hemifrån mig. 4 kronor dyrare än igår!!!!


 

AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.