Jul 05

13 år med bloggen

Satt idag och läste en blogg som jag följt under några års tid och hon hade skrivit om att gå tillbaka i sin blogg och läsa vad som hade hänt flera år tillbaka. Givetvis blev jag sugen på detta. Jag kunde konstatera via webarchive.org att jag skrivit reload (man sa så från början), sedan dagbok på nätet för att gå över till blogg sedan 1999. Tyvärr kunde jag inte läsa alla anteckningar som jag fört vilket är grymt tråkigt och samtidigt positivt, vissa saker vill man kanske inte bli påmind om.

1999 skrev jag väldigt mycket om mitt IT-företagande och min nätverkstekniker utbildning som jag gick i Varberg tillsammans med Bosse (en kamrat från Ljungbytiden) under ett halvårs tid. Det var en spännande tid med mycket plugg och många arbetstimmar framför datorn med att publicera olika webbtjänster och nyhetsbrev. Jag tillhörde då en av de stora inom nyhetsbrevsvärlden då. Det var innan IT kraschen.

2000 och 2001 handlade mycket om min tid i Sveriges bästa stad, Göteborg. En stad som jag trivdes oerhört bra i. Det var väldigt mycket festande på den tiden *ler* och sedan arbetade jag på en plastfirma i Göteborg. Herregud, det är måååååånga år sedan sist. Det roliga är att jag har precis för några veckor sedan fått två av mina arbetskamrater från den tiden på facebook. Jo, jag kan än idag sakna både dom och arbetet mycket. Det var också under dessa år jag provade lyckan som skådespelare i revyer, där jag sedan hållt mig kvar än idag.

2002 blev det Södertälje och Manpower innan jag fick jobb på AstraZeneca som maskinoperatör. Fyfan vilket pisstråkigt jobb. Vantrivdes och saknade mitt Göteborg. Som är är så gjorde detta mig att jag valde att ta lastbilskörkort.

2003 började jag jobba på Kyl och Frysexpressen. Snacka om år och dar sedan. Men där trivs jag än idag.

När jag tittar tillbaka de tre senaste åren kan jag konstatera att det var mycket skrivande om ”Vädret” inför vår kommande semester, vilket jag än idag skriver. Vädret är ju något som är väldigt viktigt. Mina besök på Böda Sand och Skara Sommarland tillhör också inläggen vid dessa tider och för att inte tala om ommålningen av huset.

Jaja, nu ska jag inte vara mer nostalgisk. Nu är det bara att blicka framåt och konstatera Hakkuna Mattata… eller hur fan det nu stavas!